Zoeken naar zomaar een date

Uw zoekactie voor zomaar een date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 55 jaar Antwerpen - Mortsel
Lekkere date
Ben jij ook op zoek naar een gewone man, discreet, proper, geschoren lichaam, niet roker, geen tattoe geen poppers e.d. Stats zijn 168 68 verdere vragen via mail niet eindeloos mailen ik kan ontvangen. Graag jezelf beschrijven hoe duidelijker hoe sneller we kunnen genieten van elkaars pik.  
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Is ergens iets te doen, te beleven?
Goeiemiddag, Voor straks ben ik op zoek naar een softe date, elkaar pijpen, ... Ik ben 49 182 87 en normaal geschapen. Is er iemand van max 55 jaar en max 90 kg die ontvangt, die eventueel ergens gaat (cine, ....) die ook zin heeft in een softe date? Graag dan een mailtje, ik kan me onmiddellijk verplaatsen in de regio van het Gentse tot het Waregemse.  
Bttmboy 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Geile bttm pijper
Geile bttmboy/ pijper 36 178 72 zoekt geile, slanke top voor geile date. Ik kan discreet ontvangen, verplaatsen in de buurt of into outdoor. Bij klik wil ik graag op regelmatige basis afspreken. Van leuke relaxe date tot je snel klaarpijpen kan allemaal. Een geile top die mij af en toe nodig heeft om even te spuiten zou geil zijn. Max 50j  

Geile bttm pijper
bi top-pijper 43 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
op zoek naar leuke bot in de regio
vanavond ben ik in Ninove en kan ik een pitstop doen, voorkeur gaat uit naar bottom maar pijpdate is ook bespreekbaar. ik verplaats vanavond of donderdag en vrijdag overdag.  
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
david 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
date
Goedemiddag wie komt zijn pik tonen? mekaar helpen, rukken, .. wie zuigt graag? Veel zaad nu wie springt er binnen? graag discreet en verzorgd is een must. Zijn er travjes vrouwelijk?  
First try 65 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste maal
Voor wie is chubby geen probleem en wil er mijn eerste date zijn. Wil voor het eerst iemand pijpen en geneukt worden. Vanmiddag en avond. Neuken wel zacht en safe aub. 56jr, dik, 1m82, 16x3. Alles nieuw voor mij, doe voorstel.  
Tom 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpdate
Waar kan ik terecht om samen te geilen op m'n vrouwtje (foto's + lingerie) en me te laten pijpen? Enkel mannen rond mijn leeftijd. Regio groot Ieper.  

Pijpdate
Robin 29 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Wie zin
Hey ik ben robin 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate ik ontvang en sta ook voor meer open graag foto in replay bij interesse grths  

Wie zin
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate soft
Ik ben van Ingelmunster kan discreet ontv hygiëne gevraagd en geboden poppers vd liefhebbers nt roker 170 80 69 geschoren en onbehaard mannen met meer dan een zinnetje uitleg en foto krijgen reactie op hi en hallo reageer ik niet Mvg E  

Pijpdate soft
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10